smart logga

Hej

Jag heter Marcus Sandberg. Jag är en designer som sadlat om från High-End Audio och husritande till fotografering med kvalitet som ledord. Jag är bred i mitt fotograferande och fotograferar allt från sport och reklam till bröllop och Fine Art.

En strävan till att alltid göra bättre, att ständigt utvecklas och att försöka leverera bättre än vad som tidigare gjorts, både estetiskt och tekniskt, genomsyrar min fotografering. Målet är att få så mycket närvaro som möjligt i bilden. Jag strävar även till att skapa bilder med ett egenvärde som går utöver bildinnehållet. Med andra ord, så vill jag att man ska kunna njuta och uppskatta bilderna utan att ha några egna kopplingar/relationer till innehållet.

Fotografering utförs med 2 av Canons pro-kamerahus tillsammans med ett dussintal utvalda objektiv från Canon, Contax-Zeiss, Zeiss, Pentax och Rokinon, samt en massa kringutrustning. Allt valt utgående från deras specifika egenskaper. För att kunna leverera bilder av högsta kvalitet har jag investerat i två professionella Epson-skrivare, som på arkivbeständigt Fine Art-papper levererar färger, toner, kontraster och upplösning av utställningskvalitet. Detta med en hållbarhet som överskrider 70 år för färgbilder och 200 år för svart-vita.

marcus sandberg

 

Design by Walk ©2012