KRAFTFODER&TILLSKOTT
Bila ab
Bila AB, Överbyvägen 115, 22150 Jomala Åland +35818-32850 Hagberg@bila.ax

KRAFFTFODER

Vi säljer kraftfoder från flera olika leverantörer för att lättare kunna erbjuda kunden ett komplett sportiment efter just dennes behov och efterfrågan. Klicka på knappen nedan för att se vad som passar just er.

GROVFODER&MINERALER

Grovfoder & Mineraler är något som varje häst behöver oberoende ålder, aktivering eller ras. Vi erbjuder ett förmånligt utbud av flera leverantörer av grovfoder och i olika konsistenser.

TILLSKOTT & STENAR

Tillskott och stenar används vid individuella behov, det kan handla om en kontinuerlig tillsats i foderstaten, men även en tillfällig för att hjälpa med tex hull, brunster, stress, hovkvalitet eller prestation. Vårt sortiment erbjuder något för var och ens individuella behov.

KRAFTFODER & TILLSKOTT

För att du som kund skall kunna köpa produkter till konkurrenskraftiga priser så är vårt lager av produkter begränsat. Istället håller vi kontinuerliga leveranser från våra leverantörer. Vissa artiklar finns på hylla medans andra kommer efter att du som kund har gjort beställningen hos oss! uppskattad leveranstid är ca 1vecka beroende på leverantör. Beställningar sker enkelt och smidigt per telefon/email eller vid besök hos oss.