FÅR & LAMM
Bila ab
Bila AB, Överbyvägen 115, 22150 Jomala Åland +35818-32850 Hagberg@bila.ax

HUNDEN OCH HERDEN

Fårutrustning är en viktig del av Hunden & Herdens sortiment. Det var behovet av bra, prisvärd och användarvänlig fårutrustning som gjorde att vi startade verksamheten 2009 och har funnits på "nätet" sedan dess. För oss själva är detta även en del av vår vardag och vi söker alltid efter nyheter och förbättringar på våra regelbundna resor till Storbritannien.

KNARRHULT

Köp dina inredningar direkt från konstruktören i Knarrhult. Det är din bästa garanti för att slippa få skrivbordsprodukter. Du får ett kvalitetssystem som verkligen fungerar i praktiskt arbete! Vi har lång erfarenheter av inredning för fårstall, stora och små utrymmen.
HEMSIDA HEMSIDA

HANSBO SPORT

Hansbo Sport har över 30 år i branschen och står för kvalitet och funktion i förening, sortimentet är både brett och djupt - allt från hovkratsar och broddar till högfuktionstäcken och ryttarutrustning. Sortimentet följer tiden och det nära samarbetet med medlemmarna i Team Hansbo ger alltid tillgång till yppersta spetskompetens inom alla våra produktområden. Sortimentet hittas i butik hos samarbetspartners över hela Skandinavien!

BOLE

Företagets historia börjar tillsammans med de Norrländska bönderna men har sedan dess stadigt utvecklats och idag sker försäljning över hela Norden, våra kunder är idag allt från Häst och Villaägare till lantbrukare, ett brett kundunderlag som har stort intresse av djur och natur och en aktiv fritid. Vi har en tro på att vårt koncept med e-handel är ett effektivt sätt att bättre hinna med! Med det menar vi att många av våra kunder bor utanför centralorten, något som gör att e-handel sparar mycket värdefull tid - och tid är som bekant pengar. Att e-handel gynnar även vår miljö ser vi som ett ytterligare stort plus. Tillsammans med en rik produktkatalog är vår förhoppning att denna helhet är intressant även för dig.
HEMSIDA HEMSIDA